PROGRAM
ROMERA PRINT - 1 -KOGALNICEANU 24:
DESCHIS
-PROGRAM-
Luni - Vineri: 13:00 - 20:00
Sambata : 13:00 - 17:00
Duminica: INCHIS
SUNATI ACUM !
PRINT & COPY CENTER
- TIPOGRAFIE DIGITALA -
Centru profesional de multiplicare si tipar digital
DESCHIS
PROGRAM:
Luni - Vineri : 13:00 - 20:00
Sambata: 13:00 - 17:00
Duminca: INCHIS
romeraprint@yahoo.com
IMPORTANT ! Centrul nostru a luat masuri concrete de prevenire in privinta virusului COVID19.
Apelati la noi cu incredere !
APASATI PE HARTA PENTRU INDICATII GOOGLE MAPS
Brosuri / Reviste / Cataloage
Brosurile, revistele si cataloagele reprezinta mijlocul complet de informare despre serviciile si produsele oferite.
Nu mai trebuie sa tineti cont de limitarile spatiului in care doriti sa expuneti informatia, creativitatea nu este ingradita, iar clientii vor primi toate detaliile de care au nevoie.
Brosurile reprezinta un alt mod de a aborda aceasta prezentare de produse a unei companii, insa acest gen de publicatii nu se rezuma doar la a prezenta produse ci poate aborda si evenimente, fiind o combinatie reusita intre reviste si cataloage.
Brosurile pot fi tiparite pe diverse suporturi: hartii si cartoane dublu cretate, hartii si cartoane speciale, cu gramaje cuprinse intre 80-350 g/mp.
Catalogul ofera companiilor posibilitatea prezentarii unei game largi de produse, prezentate si detaliate pentru clienti.
Rasfoind un catalog de prezentare, potentialii clienti pot vedea toata gama de produse, servicii, precum si preturile acestora.
Tiparirea brosurilor si revistelor se poate realiza in policromie sau alb-negru. Specificatiile tehnice sunt cele care influenteaza preturile.
In primul rand, tirajul cataloagelor influenteaza pretul, numarul paginilor, formatul in care urmeaza sa fie tiparite si serviciile conexe pentru care optati.
Coperta sau prima pagina a cataloagelor este unul dintre cele mai importante elemente, modul in care ea este conceputa influentand daca brosura va fi deschisa sau nu.
Partea grafica trebuie sa fie atractiva, sa starneasca dorinta de informare si curiozitatea clientilor.
De obicei brosurile folosesc carton de 300g lucios/mat pentru coperta. La interior se utilizeaza hartie de 90g sau 170g lucioasa/mata.
Daca sunt multe pagini se recomanda o hartie mai usoara si mai putin voluminoasa cum este cea de 90g/mp.
Finisarile de legare sunt uzual prin capsare sau brosare cu termoclei pentru un volum mai mare de pagini la interior.
Preturi Brosura Format A5
Coperta 300gr mat, interior 120gr
Preturi Brosura Format A5
Coperta 300gr mat, interior 170gr
Preturi Brosura Format A4
Coperta 300gr mat, interior 120gr
Preturi Brosura Format A4
Coperta 300gr mat, interior 170gr
Cerinte grafice
>> Fisierele pot fi trimise in formatul: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf. Fisierele in formatul corel sau illustrator trebuie sa aiba fonturile convertite la curbe.
>> Imaginile trebuie sa aiba o rezolutie de minim 300 dpi.
>> Bleed de minim 3 mm. Principala problema a unui fisier pe care il primim de la un client ce nu cunoaste detaliile tehnice a unui fisier gata de tiparit, este BLEED-ul.
Acest bleed reprezinta marginea de taiere lasata in plus fata de formatul finit al produsului de tiparit. Exemplu: daca dorim realizarea unor brosuri sau cataloage de dimensiune AA, adica 210x297mm, grafica finala va avea dimensiunea cu 3 mm mai mare pe fiecare latura a brosurii. Astfel, dimensiunea finala va avea 213x300 mm din care se vor taia 3 mm din stanga, dreapta, sus si jos, si astfel formatul finit va ramane A4 adica 210x297 mm.